top of page

QUÈ VOL SER LA BIENNAL

rBVaWV2to0GAJx61AAEKiGAlDNM180.jpg

Art al carrer és una proposta de l’artista olesà Vicenç Llongueras, "Perdut",  (Olesa de Montserrat, 1958 - 2019) vehiculada a través d’OlesaAteneu i que vol, literalment, treure al carrer de manera concentrada en temps i lloc una mostra significativa de l’activitat creativa d’Olesa. Per això, a partir d’aquesta edició, es dirà Biennal d’Art al Carrer Vicenç Llongueras, "Perdut".

 

Enguany hi tenim (1) plàstiques (pintura, escultura, ceràmica, grafit, il·lustració …); (2) música; (3) dansa; (4) teatre; (5) arts visuals (cinema, vídeo i fotografia) i (6) literatura, amb la finalitat de fer palesa la gran activitat creativa en aquests àmbits i de promoure la coneixença mútua de qui hi participa.

 

Dos grans eixos conceptuals: mostra i diàleg. 

 

Amb la doble finalitat de mostrar i dialogar, aquesta II Biennal està estructurada en dos grans eixos. Per una banda, les exposicions, concerts i escenificacions (per mirar i escoltar); i per l’altra, els espais de diàleg (per parlar i rumiar). No en va la secció de literatura gira al voltant de la paraula en tant que logos. Volem que la Biennal sigui una mostra i una trobada de les quals surtin nous coneixements i noves coneixences; diàleg entre artistes de diferents àmbits i generacions. I d’aquests amb els seus receptors. 

 

Mirar, escoltar i parlar. Mirar és admirar; escoltar és sentir;  parlar és pensar.

LOGO ART A CARRER 2020 (1).png
bottom of page