top of page

QUÈ ÉS?

Una jornada en què les persones d'Olesa que fan alguna activitat artística la puguin compartir amb el públic i altres artistes en un espai exterior, públic, obert, fora del lloc que els és habitual (escriptori, taller, sala d'exposicions, teatre, auditori…). No es tracta d'una mostra, sinó d'un espai col·lectiu de creativitat activa i participativa, en què l'art es viurà i serà compartit mitjançant la creació en directe, tallers, debats i el que s'esdevingui.

PROGRAMACIÓ
13/4: Inauguració. Conferència "Per a què serveix l'art?"Exposició fotografia i cinema
14/4: DIA DE L'ART
20/4: Cloenda. Conferència "L'art de l'arquitectura".
Del 13 al 23: Exposició fotografia i cinema 

ART AL CARRER pretén ser un espai lliure de creació activa, d'una banda, i una oportunitat de contacte entre artistes i d'aquests amb el seu públic, de l'altra; de manera que es pugui fer palesa la vitalitat cultural d'Olesa i donar oportunitat al públic d'iniciar-se en el món de la creació artística.

COM ES FARÀ?​

Hi haurà diferents àmbits de creació (literatura, pintura, còmic...) amb activitats diverses: exposició, taller creatiu, debat, recital, concert, assaig...

QUI HI POT PARTICIPAR?

Totes aquelles persones d'Olesa que fan activitat creativa en els àmbits següents, en el benentès que es tracta d'una tria per a aquesta primera edició del certamen. En edicions posteriors es podrà ampliar o reduir.

Música instrumental o vocal, Música coral, Pintura i Dibuix, Grafits, Còmic, Novel·la, Poesia, Teatre, Fotografia, Escultura, Ceràmica, Cinema, Il·lustració, Arquitectura...

En cas de pluja, l'activitat se suspendran les activitats previstes a l'exterior.

bottom of page