top of page

Un lloc per a compartir la cultura i els projectes

Un lloc per a

debatre

crear

pensar

enraonar

 

Què és l'Ateneu?

OlesaAteneu té com a objecte social promoure la cultura en general i facilitar iniciatives culturals procurant sempre la transversalitat i la col·laboració de creadors, promotors, entitats i persones interessades, tot afavorint l’intercanvi i l’ajuda mútua.

 

 

Funciona en règim de socis, i hi deu la seva essència. Els socis, per la seva condició de tals, poden gaudir en condicions preferents de les activitats organitzades, poden beneficiar-se de la seva dinàmica per a llur promoció creativa, per fer conèixer la seva obra o les seves inquietuds culturals i, en consequència, rebre de retorn el coneixement i l'empatia i tot l’enriquiment que el debat i l’intercanvi cultural aporten.

 

 

Hi caben totes aquelles activitats factibles que proposin els socis, sempre i quan responguin als principis de l’entitat i no hi hagi ja altres entitats no generalistes on puguin tenir-hi cabuda. 

 
 
 
FILOSOFIA

 

El desig de transversalitat, confluència, col·laboració i empoderament entre tots i totes els que, ja sigui com a consumidors o bé com a creadors, fem cultura, és en l’origen de la idea de creació de l’Ateneu d’Olesa, OlesaAteneu. Per això, als estatuts interns, el definim com una entitat cultural oberta a tothom que tingui interès per la cultura i voluntat de compartir-la.

 

Sense intenció d’exhaurir les possibilitats, la filosofia de l’Ateneu es pot concretar en cursos o tallers; debats o conferències; congressos o seminaris; exposicions, concerts, representacions teatrals, investigació històrica o científica, etc.

 

OlesaAteneu és en marxa des de l'estiu de 2014, en què es va iniciar un període preliminar de captació d'idees i retorns. Des del gener de 2015 va estar en fase de constitució i de preparació dels actes i activitats que el dia 13 de juny de 2015 es van presentar a la Casa de Cultura.

Seguiu el menú d'aquest web per fer un cop d'ull a les activitats dutes a terme fins avui.

bottom of page