Albert mat Oliva
10 de jun. de 2018

Benvinguts/des

2 comentarios

Engeguem el Fòrum de la secció de Música, reservat per a comentaris sobre música, intercanvis d'informació, etc. En fase de proves!

TONI ARIAS
10 de jun. de 2018

Engego les proves. De fet és ferregós haver d'entrar cada vegada el propi mail i la contrasenya. En altres llistes de correu només havia d'entrar les dades la primera vegada. No sé si es pot fer en aquest cas.

Albert Amat i Oliva
11 de jun. de 2018

Faig proves: afegeixo enllaç a vídeo per gaudi del Fèlix

 

Entradas más recientes
 • TONI ARIAS
  jul. 8

  M'ha semblat interessant i divertit aquesta edició del danuvi blau. Em planteja dubtes sobre les possibilitats que tenim d'acostar tota la música als infants. Tenim les eines adequades? I sobretot som capaços d'eliminar prejudicis a l'hora de valorar la qualitat de qualsevol música? La anomenada " gran música" o " música culte" o " música classica" mai hem trobat el nom adequat, la presentem de forma atractiva ? la sabem explicar be? Què en penseu? https://www.facebook.com/watch/?v=1503654066348941
 • derosalias
  jul. 5

  Estrenant el foro. En aquests moments adoro la música del silenci. Rosa
 • TONI ARIAS
  jul. 4

  Només som tres em penso . L'Albert ,jo i el Ramón. Potser caldria insistir, només una miqueta, amb algun soci o als altres de la junta. I davant de l'embolic en registrar-se, potser seria interessant fer un video tutorial. A veure si aquest comunicat el rebeu al mail. I si hi ha resposta també veuré si el rebo jo. Salut!

Per a registrar-te: clica al fòrum que t'interessi, clica a "INICIAR SESSIÓ/REGISTRA'T" i després, l'opció "Sign up"

PR / T 123.456.7890 / F 123.456.7899 / info@mysite.com / © 2023 by PR.  Proudly created with Wix.com

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now