TONI ARIAS
15 de nov. de 2018

Apropar la gran música a tothom???

3 comentarios

Editada: 15 de nov. de 2018

Albert Amat i Oliva
15 de nov. de 2018

Ja m’ho miraré. Però fot por això.

TONI ARIAS
jul. 4

Be ,segurament ve a ser el mateix quan transcrivim una obra vocal a piano. Hi ha moltes versions de simfonies ,quartets de corda etc transcrites per piano. Això és correcte? Reobro el debat per fer la proba i veure si va funcionant això del fòrum.

Albert Amat i Oliva
jul. 5

És lícit inspirar-se en una obra per fer-ne una de nova, que és el que fa aquest noi amb la guitarra. Amb els clàssics ja es fa això, per exemple, cada vegada que algú posa en escena una òpera o fa una pel·lícula d¡una obra de teatre de Shakespeare.

Entradas más recientes
 • TONI ARIAS
  jul. 8

  M'ha semblat interessant i divertit aquesta edició del danuvi blau. Em planteja dubtes sobre les possibilitats que tenim d'acostar tota la música als infants. Tenim les eines adequades? I sobretot som capaços d'eliminar prejudicis a l'hora de valorar la qualitat de qualsevol música? La anomenada " gran música" o " música culte" o " música classica" mai hem trobat el nom adequat, la presentem de forma atractiva ? la sabem explicar be? Què en penseu? https://www.facebook.com/watch/?v=1503654066348941
 • derosalias
  jul. 5

  Estrenant el foro. En aquests moments adoro la música del silenci. Rosa
 • TONI ARIAS
  jul. 4

  Només som tres em penso . L'Albert ,jo i el Ramón. Potser caldria insistir, només una miqueta, amb algun soci o als altres de la junta. I davant de l'embolic en registrar-se, potser seria interessant fer un video tutorial. A veure si aquest comunicat el rebeu al mail. I si hi ha resposta també veuré si el rebo jo. Salut!

Per a registrar-te: clica al fòrum que t'interessi, clica a "INICIAR SESSIÓ/REGISTRA'T" i després, l'opció "Sign up"

PR / T 123.456.7890 / F 123.456.7899 / info@mysite.com / © 2023 by PR.  Proudly created with Wix.com

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now