[05]

Cuina energética i integrativa

Mireia Pacheco (vegetariana amb formació en dietètica macrobiòtica)

i Estela Perales (Infermera i Terapeuta)

 

Octubre-Abril (sis dies) : Matins dels dissabtes, 4'5 hores : Safarejos : Adreçat a persones adultes : Places limitades a 8 alumnes .

 

Taller adreçat a persones que busquen compartir experiències al voltant de la cuina i l’alimentació vinculades a la recerca del benestar i la salut. Combina la macrobiòtica i la cuina vegetariana amb el saber ancestral per tal d’optimitzar i nodrir energèticament l’organisme, tot i que defuig l’estereotip de la dieta miracle.

Les sessions consten de tres blocs diferenciats: un bloc teòric breu on anem introduint informació bàsica sobre els grups d’aliments i els seus efectes sobre l’organisme, un bloc pràctic on cuinem i experimentem amb els diferents productes segons les temporades i un bloc de degustació on gaudim dels aliments que hem cuinat i en sentim els seus efectes sobre l’organisme.  El preu inclou l’esmorzar i el dinar complets.

PR / T 123.456.7890 / F 123.456.7899 / info@mysite.com / © 2023 by PR.  Proudly created with Wix.com

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now